Actueel

Geachte gast,

De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat we, onder bepaalde voorwaarden, weer gasten mogen ontvangen in Twente. Uiteraard zijn wij hier erg blij mee, wat ons betreft bent u van harte welkom! Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid!

Onze accommodatie is zeer ruim opgezet, alle vertrekken bieden voldoende ruimte om de 1,5 meter norm te waarborgen. In zowel de centrale hal als in de gastenkamers zijn dispensers met zeep en desinfecterende handgel aanwezig. Al onze zeer ruime kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen (badkamer met toilet, douche en wastafel) en eigen zithoek met tv.
Wij zorgen ervoor dat blootgestelde oppervlakken, zoals deurgrepen en lichtschakelaars, regelmatig schoongemaakt worden. Uw gezondheid en veiligheid staan voorop!

Graag stellen we De Oale School gedeeltelijk open voor kleine gezelschappen en gezinnen. Informeer naar de mogelijkheden! www.deoaleschool.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0541-229436.Logo DeOaleSchool tr donker 263x163

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Marieke en Kristel
B&B De Oale School

 


 

 

Contactformulier

Bed & Breakfast De Oale School

Dorpsstraat 94
7635 ND Lattrop
+31 (0)541-229436
Kristel Roelofs +31657349428
Marieke Olde Weghuis +31622261275
info@deoaleschool.nl
 
WhatsApp
 
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.


 Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.