Hoog bezoek

Sinterklaas heeft inmiddels uitgecheckt, maar wat vonden wij het leuk dat hij bij ons logeerde!202011 deoaleschool 1
Oudervereniging van Basisschool 't Kämpke en Ingrid Boerkamp, bedankt voor de organisatie! Gerrit en Ria Busscher, bedankt voor het uitlenen van jullie prachtige auto aan Sinterklaas! En Ozosnel was erg blij met het stro van Jacqueline van Barneveld!

Alle kinderen bedankt voor jullie bezoek aan de Slaapkamer van Sinterklaas, het was een supergezellige dag!

Er nog even tussenuit in de herfstvakantie?

Kom (over)blijven in De Oale School.

We hebben in de periode van 12 tot 18 oktober aanstaande nog een paar opties voor groepen beschikbaar.
Mail of bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden!

#elephantparade

Last-minute!

De midweek van maandag 7 tot vrijdag 11 september aanstaande is wegens een annulering door familieomstandigheden weer beschikbaar voor een groep tot 20 personen.
Reserveren? Maak gebruik van het contactformulier of bel 0541-229436.
We zullen een mooie last-minute aanbieding voor u samenstellen!

Geachte gast,

De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat we, onder bepaalde voorwaarden, weer gasten mogen ontvangen in het mooie Twente.
Uiteraard zijn wij hier erg blij mee, wat ons betreft bent u dan ook weer van harte welkom!
Dit geldt voor de individuele gast, maar ook voor gasten die gebruik willen maken van onze accommodatie als groepsaccommodatie.
Wij volgen de RIVM richtlijnen en richtlijnen van de Veiligheidsregio Twente. Dit alles natuurlijk ook in samenspraak met de Gemeente Dinkelland.

Onze accommodatie is zeer ruim opgezet, alle vertrekken bieden voldoende ruimte om de 1,5 meter norm te waarborgen.
In zowel de centrale hal als in de gastenkamers zijn dispensers met zeep en desinfecterende hand-gel aanwezig.
Al onze zeer ruime kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen (badkamer met toilet, douche en wastafel), eigen zithoek met tv en koffie- en theevoorziening.
Wij zorgen ervoor dat blootgestelde oppervlakken, zoals deurgrepen en lichtschakelaars, regelmatig schoongemaakt worden.

Uw gezondheid en veiligheid staan voorop!

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!
Hartelijke groet,

Marieke en Kristel
B&B De Oale School

Kom met Pinksteren overblijven

Zin om met de familie met Pinksteren te komen verblijven in De Oale School? Dat kan!
Bij ons kunt u samen genieten van de rust en de ruimte van het prachtige Twentse landschap.
Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Bed & Breakfast De Oale School

7635 ND Lattrop
+31 (0)541-229436
Kristel Roelofs +31657349428
Marieke Olde Weghuis +31622261275
info@deoaleschool.nl

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.