Geachte gast,

De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat we, onder bepaalde voorwaarden, weer gasten mogen ontvangen in het mooie Twente.
Uiteraard zijn wij hier erg blij mee, wat ons betreft bent u dan ook weer van harte welkom!
Dit geldt voor de individuele gast, maar ook voor gasten die gebruik willen maken van onze accommodatie als groepsaccommodatie.
Wij volgen de RIVM richtlijnen en richtlijnen van de Veiligheidsregio Twente. Dit alles natuurlijk ook in samenspraak met de Gemeente Dinkelland.

In zowel de centrale hal als in de gastenkamers zijn dispensers met zeep en desinfecterende hand-gel aanwezig.
Al onze zeer ruime kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen (badkamer met toilet, douche en wastafel), eigen zithoek met tv en koffie- en theevoorziening.

Uw gezondheid en veiligheid staan voorop!

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!
Hartelijke groet,

Marieke en Kristel
B&B De Oale School

Kom met Pinksteren overblijven

Zin om met de familie met Pinksteren te komen verblijven in De Oale School? Dat kan!
Bij ons kunt u samen genieten van de rust en de ruimte van het prachtige Twentse landschap.
Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Geachte gast,

De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat we, onder bepaalde voorwaarden, weer gasten mogen ontvangen in Twente. Uiteraard zijn wij hier erg blij mee, wat ons betreft bent u van harte welkom! Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid!

Onze accommodatie is zeer ruim opgezet, alle vertrekken bieden voldoende ruimte om de 1,5 meter norm te waarborgen. In zowel de centrale hal als in de gastenkamers zijn dispensers met zeep en desinfecterende handgel aanwezig. Al onze zeer ruime kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen (badkamer met toilet, douche en wastafel) en eigen zithoek met tv.
Wij zorgen ervoor dat blootgestelde oppervlakken, zoals deurgrepen en lichtschakelaars, regelmatig schoongemaakt worden. Uw gezondheid en veiligheid staan voorop!

Graag stellen we De Oale School gedeeltelijk open voor kleine gezelschappen en gezinnen. Informeer naar de mogelijkheden! www.deoaleschool.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0541-229436.Logo DeOaleSchool tr donker 263x163

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Marieke en Kristel
B&B De Oale School

School Closed

Helaas hebben ook wij moeten besluiten om De Oale School te sluiten tot 1 juni aanstaande. We zijn nu bezig, om al onze gasten die gereserveerd hebben, om te boeken naar een andere datum.
Tot nu toe alles in goed overleg met onze gasten kunnen regelen. Geweldig dat dit zo kan! Wij hopen natuurlijk dat we snel weer onze mooie locatie kunnen openen voor onze gasten.
Pas goed op elkaar, maar vooral: blijf gezond!

Beleef Twente

Ook in 2020 is er weer genoeg te beleven in ons mooie Twente. De gastvrij van VVV Dinkelland is weer uit.
En overnachten? Dat kan natuurlijk bij B&B De Oale School!

Bed & Breakfast De Oale School

7635 ND Lattrop
+31 (0)541-229436
Kristel Roelofs +31657349428
Marieke Olde Weghuis +31622261275
info@deoaleschool.nl

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.